Montage & Inmeetservice

Montage

Zelf inmeten en monteren
Wij leveren uitsluitend producten op maat. Het is dan ook belangrijk dat je zorgvuldig de juiste maten doorgeeft bij je bestelling. Voor het inmeten heeft Raamstyling eenvoudige instructies opgesteld. Deze vind je bij elk specifiek product, op de betreffende productpagina.

Naast meetinstructies vind je onderstaand ook montage-instructies. Met behulp van deze instructies kun je zelf, op de juiste manier en in de juiste volgorde, je raamdecoratie plaatsen.

Montage instructies

Voor uitgebreide instructies over hoe je de producten zelf kunt monteren, klik onderstaand op het desbetreffende product. In de gekoppelde PDF’s staat duidelijk en visueel beschreven hoe je dit zelf kunt doen.

Houten Jaloezieën
25mm montage instructies (PDF)
50mm montage instructies (PDF)

Aluminium Jaloezieën
25mm montage instructies (PDF)
50mm montage instructies (PDF)

Inmeet- en montageservice

Uiteraard helpen wij je graag met het inmeten en monteren van je raamdecoratie. Onze professionals geven u het beste advies en zorgen ervoor dat uw raampartijen perfect worden ingemeten. Daarnaast heeft u door onze service gegarandeerd passend en vakkundig gemonteerde producten.

Inmeetkosten
Bij een bestelling boven € 750,00 is het inmeten van uw raamdecoratie geheel gratis! Deze service geldt binnen Noord-Brabant. Bezorgen is kosteloos wanneer de bestelling boven de €250,00 is.

Montagekosten
De montagekosten zijn per product en situatie verschillend. Er wordt een bedrag van €30,25 euro inclusief BTW gerekend voor de voorrijkosten binnen Eindhoven en €0,25 euro per kilometer buiten Eindhoven met een starttarief van €30,25.

Service aanvragen
Wilt u graag dat je raamdecoratie perfect wordt ingemeten en gemonteerd? Kies dan voor de zorgeloze inmeet- en montageservice van Raamstyling.

Vul het contactformulier in en wij berichten je zo spoedig mogelijk. Wanneer je de globale maten aan ons doorgeeft, geven wij u spoedig een prijsindicatie. Bij eventuele vragen of meer informatie kun je uiteraard ook contact opnemen met onze klantenservice.

Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?