Zonwering (Eindhoven)

Weer die zon?

Voor specialisten in zonwering, raamdecoratie, buitenzonwering en bouwgerelateerde segmenten is Raamstyling de perfecte partner. Een betrouwbare partner met een uitgebreid assortiment aan betaalbare producten. Zodat jij jouw klant op elke vraag een passend, smaakvol antwoord kunt geven, ook buiten je directe expertisegebied. Afhankelijk van je afnamegrootte bieden we aantrekkelijke bulkkortingen voor een optimaal rendement. Raamstyling biedt snel een offerte aan en levert het even snel.

Onze expertise vind je ook terug in onze extra dienstverlening voor professionele partners. Denk bijvoorbeeld aan Nederlands- en Engelstalige inmeet- en montagehandleidingen en technische informatie voor alle producten. Of aan de leerzame trainingen over productkennis en verkooptechnieken die we aanbieden in onze showroom. Door onze nauwe samenwerking met logistiek partner NE Distriservice is het transport ook tot in de puntjes geregeld. NE Distriservice is gespecialiseerd in raamdecoratietransporten, dus weet exact hoe jouw producten ongeschonden van A naar B komen. En, met name interessant voor kleine partijen zoals ZZP-ers: Raamstyling kan ook fungeren als agentschap dat jouw belangen behartigt. In onze showroom leggen we je graag alle voordelen uit.

Raamstyling voor interieurarchitecten

Raamstyling maakt het werk van interieurarchitecten een stuk makkelijker. Want wij nemen je gewoon het hele zonweringproces, van inmeten tot het uitvoeren van montages, uit handen. We schakelen altijd vlug en denken in alles flexibel met je mee. We brengen snel een offerte uit, met voldoende ruimte voor een mooie marge. Onze expertise vind je ook terug in onze extra dienstverlening voor professionele partners. Denk bijvoorbeeld aan Nederlands- en Engelstalige inmeet- en montagehandleidingen en technische informatie voor alle producten. Of aan de leerzame trainingen over productkennis en verkooptechnieken die we aanbieden in onze showroom.

Contact

Raamstyling biedt topkwaliteit raamdecoratie tegen voordelige prijzen. Ook onze verduisterende gordijnen zijn erg populair. Dit kunnen we omdat we de productie in eigen hand hebben en er geen fysieke winkels op na houden. Wel hebben we een showroom in Eindhoven waar u op afspraak van harte welkom bent.

Neem contact op voor het maken van een afspraak, meer informatie of vragen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar en helpen u graag aan mooie en passende raamdecoratie voor uw huis of kantoor!

Contact
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?