Werkwijze

Zo werkt ons raamwerk voor jou

Je hebt je huis met veel gevoel voor stijl ingericht. Van woonkamer tot badkamer, van keuken tot slaapkamer. Met de juiste raamdecoratie springt je goede smaak nog meer in het oog. Maar welke raamdecoratie past het best bij jouw stijl en wensen? Dat uitvogelen is nog helemaal zo eenvoudig niet. Gelukkig kun je rekenen op professionele, persoonlijke hulp van Raamstyling. Hier leggen we je precies uit hoe we te werk gaan.

Raamstyling levert maatwerk. Altijd. Dat betekent ook dat onze raamdecoraties altijd op maat worden gemaakt. Daarom is het zo belangrijk dat we de juiste maten hebben voordat we jouw raamdecoratie maken. Beetje benauwd of je zelf op de mm nauwkeurig kunt inmeten? Dan helpen we toch gewoon! Met handige instructies* waarmee je het zelf kunt of met een van onze specialisten die je letterlijk een handje helpt.  Bij bestellingen boven de €750 is deze inmeetservice kosteloos. Bestel je voor een lager bedrag of besluit je de offerte toch af te slaan? Dan betaal je €75 voor deze service. Dan weet je in ieder geval zeker dat je decoratie als gegoten om je raam zit.

We snappen het bij Raamstyling ook heel goed als je eerst wil weten wat die nieuwe raamdecoratie gaat kosten, voor je knopen doorhakt. Mail ons de maten, bouwtekeningen en/of foto’s en wij sturen je een vrijblijvende offerte. Beter nog: neem alle benodigde informatie mee naar onze showroom. Dan zie je ook meteen live wat er allemaal kan en kunnen we je direct goed adviseren. En, pas als jij je akkoord geeft, gaan wij voor je aan de slag.

Als je akkoord gaat met onze prijsopgave, vragen we je om een aanbetaling van 50%. Zodra we deze aanbetaling binnen hebben, gaan we voor je aan de slag. Houd rekening met een levertijd van 2 tot 4 weken voor (rol)gordijnen en jaloezieën en van 12 tot 16 weken voor shutters.

Nu al nachtmerries over het monteren van je nieuwe raamdecoratie? Dan nemen we je die klus toch ook gewoon uit handen! Met onze montageservice ben je verzekerd van perfect passende, vakkundig gemonteerde raamdecoratie.

De bijhorende voorrijkosten bedragen binnen Eindhoven €30,25 (incl. btw). Buiten Eindhoven komt hier €0,25 per kilometer bij.

Is de raamdecoratie geleverd en eventueel ook gemonteerd? Dan is het tijd om het openstaande factuurbedrag te voldoen. Die laatste 50% betaal je heel eenvoudig per pin aan onze specialist aan huis.

We willen natuurlijk weten hoe je nieuwe raamdecoratie bevalt en of onze service je ook goed is bevallen. Daarom vragen we je een tijdje na montage hoe je alles hebt ervaren. Misschien wil je ook je ervaring delen op klantbeoordelingssite Kiyoh, zodat je anderen hun keuze helpt te vergemakkelijken. En uiteraard stellen ook wij je recensie erg op prijs!

Offerte aanvragen

Inspiratie nodig?

Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?