Verduisterende Rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen worden gemaakt van een goede kwaliteit stof die nagenoeg geen licht doorlaat. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder geleiders aan de zijkant. Een rolgordijn met geleiders heeft geen lichtkieren en is handig voor de slaapkamer of een andere ruimte die je graag donker wilt maken. Bijvoorbeeld omdat er een groot deel van de dag de zon op staat.

Rolgordijnen

Een rolgordijn neemt weinig plek in beslag, is praktisch en eenvoudig in gebruik en bruikbaar in elke gewenste ruimte. Je kunt verduisterende rolgordijnen bevestigen op het kozijn, aan het plafond of op de wand.

Bij Raamstyling.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan stoffen en kleuren. Elk rolgordijn wordt op maat voor je gemaakt. Wij werken dus niet met ingekorte producten. Je kunt zelf de maten aangeven, de bedieningszijde en de gewenste afwerking zoals bijvoorbeeld een sierlijst of cassette.

Uitvoeringen verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen zijn er in verschillende uitvoeringen, van eenvoudig tot luxe. Rolgordijnen zijn ook verkrijgbaar met een semi-transparante of transparante stof. Wil je de verduisterende rolgordijnen vergelijken met onze andere verduisterende raamdecoratie? Kijk dan op plissés en duoplissés of op (buiten) zonwering.

Gratis kleurstalen

Vanaf het scherm van jouw computer krijg je niet altijd een duidelijk beeld van de kleur stof. Wij raden je dan ook altijd aan om gratis kleurstalen aan te vragen. Wil je meer stoffen en kleuren zien en vergelijken? Kom dan langs in onze showroom in Eindhoven. Neem je wel even contact met ons op om een afspraak te maken?

Voordelen Raamstyling

Wij kunnen onze prijzen relatief laag houden doordat we geen fysieke winkels hebben. We hebben echter een showroom waar we je een uitgebreide service bieden. Er zijn meer redenen om te kiezen voor Raamstyling. De voordelen op een rij:

  • gratis verzending
  • voordelige prijzen
  • eigen productie
  • eigen inmeet- en montageservice
  • gratis inmeten (bij bestellingen vanaf €750,- incl. BTW)

Contact

Voor meer informatie over verduisterende rolgordijnen of andere raamdecoratie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Online bestellingen worden door ons altijd zorgvuldig gecontroleerd en bij u geverifieerd voordat ze in productie worden genomen. Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren, is annuleren of retourneren slechts in enkele gevallen mogelijk.

Contact
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?