Verduisterende gordijnen

Gordijnen maken het huis

Het gordijn der gordijnen: de verduisterende gordijnen. Met deze gordijnen geef je de finishing touch aan je woning. Want verduisterende gordijnen zijn niet alleen bijzonder fraaie sfeerversterkers, ze zorgen daarnaast ook voor verduistering, privacy en isolatie. En dat allemaal in kamerhoge kwaliteit of banenstof en een veelvoud aan kleuren. Een voering verlengt niet alleen de levensduur van je overgordijn, het zorgt ook voor minder inkijk en verkleuring en voor veel meer verduistering. Kies je voor een voering van molton, dan is de isolerende en geluidswerende werking nog sterker. Ook bieden gevoerde overgordijnen betere akoestiek en energiebesparing, vallen ze fraaier en hebben ze een luxere uitstraling.

Contact

Raamstyling biedt topkwaliteit raamdecoratie tegen voordelige prijzen. Ook onze verduisterende gordijnen zijn erg populair. Dit kunnen we omdat we de productie in eigen hand hebben en er geen fysieke winkels op na houden. Wel hebben we een showroom in Eindhoven waar u op afspraak van harte welkom bent.

Neem contact op voor het maken van een afspraak, meer informatie of vragen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar en helpen u graag aan mooie en passende raamdecoratie voor uw huis of kantoor!

Contact
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?