Veelgestelde Vragen

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen aan Raamstyling. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als je andere vragen hebt of aanvullende informatie wenst!

Producten en bestellen

 • Hoe meet ik?

  Op de productpagina’s kun je per product eenvoudig meetinstructies downloaden.

 • Waar let ik op bij de aanschaf van raamdecoratie?

  Let goed op de bediening en op draaiende delen van het raam of de deurkozijnen.

 • Kan ik stalen bekijken?

  Natuurlijk! We sturen je geheel gratis en vrijblijvend vijf kleurstalen per post. Wil je meer kleuropties zien? Bel of mail even en kom langs in onze showroom in Eindhoven. Onze monteurs hebben trouwens altijd alle kleurstalen bij zich. Vraag er dus naar als ze op je locatie aan de slag gaan.

 • Zie ik alle kleuren en designs op jullie website?

  Nee, naast ons basisassortiment dat je hier ziet, hebben wij nog meer kleuren en mogelijkheden. Je hebt dus veel meer keuze. In onze showroom laten we die graag allemaal aan je zien. Onze monteurs hebben trouwens altijd alle kleurstalen bij zich. Vraag er dus naar als ze op je locatie aan de slag gaan.

Onderhoud en Gebruik

 • Hoe reinig ik mijn product?

  Hout en aluminium maak je eenvoudig en goed schoon door ze af te nemen met een plumeau en een licht vochtige doek. Vlekken op rolgordijnen en plissés verwijder je met een hiervoor geschikt schoonmaakmiddel.

 • Verkleuren de stoffen door zonlicht?

  Al onze stoffen hebben een hoge mate van lichtbescherming. Dat maakt ze uitstekend geschikt voor zonnige ruimtes.

 • Zijn jullie producten geschikt voor de badkamer?

  Hoewel onze houten jaloezieën vaak in badkamers worden gebruikt, zijn hier niet speciaal voor gemaakt. Ontstaat er schade door vocht dan kun je dit dus niet reclameren.

  Aluminium jaloezieën, rolgordijnen en plissés zijn prima alternatieven. Ben je opzoek naar een luxe en authentieke uitstraling voor je jaloezieën dan is dit product geschikt voor jou. Gemaakt van Afrikaans loofhout, de houtnerf structuur hiervan zorgt voor een exclusieve en luxe uitstraling. Abachi hout is relatief goed bestand tegen vocht waardoor het uitermate geschikt is voor vochtige ruimtes zoals jouw badkamer.

Bezorgen

 • Kan ik mijn bestelling afhalen?

  Natuurlijk. Neem contact met ons op en we maken een afspraak.

 • Hoe lang is de levertijd?

  Raamstyling B.V. streeft naar een levering binnen 3-4 weken, buiten feestdagen en weekenden.

 • Moet ik aanwezig zijn tijdens de bezorging?

  Ben je onverhoopt niet op het bezorgadres als we komen afleveren, dan proberen we eerst de producten bij je buren te bezorgen. Lukt dat niet, dan komen we een tweede keer langs.

 • Leveren jullie ook in België?

  Ja! Over de hoogte van de bezorgkosten kunt je contact opnemen met de klantenservice via +31 (0)40 29 40 319 of info@raamstyling.nl.

 • Wat zijn de verzendkosten?

  Die zijn er niet bij een bestelling binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) met een totaalbedrag hoger dan €250,-. Neem voor verzendkosten voor de Waddeneilanden en België contact met ons op via +31 (0)40 29 40 319 of info@raamstyling.nl.

Wijzigen en Annuleren

 • Kan ik mijn bestelling wijzigen?

  Ja hoor. Tenminste, als er nog geen materiaal voor je order is verwerkt. Omdat we alleen maatwerk leveren en graag snel starten, is haast wel geboden. Laat het ons dus zo snel mogelijk weten als er iets veranderd moet worden!

 • Kan ik mijn bestelling annuleren?

  Nee, dat is helaas niet mogelijk. Reden is dat we alle producten speciaal voor jou op maat maken. Kijk op retourneren en annuleren voor informatie en voorwaarden.

Klachten

 • Ik heb een klacht. Wat nu?

  Dat spijt ons! En dat lossen we graag goed op. Stuur ons daarom een mail waarin je de klacht duidelijk omschrijft. En doe er ook een of meerdere foto’s bij van het probleem of de beschadiging. We spannen ons in om je klacht binnen 4 werkdagen te beantwoorden.

Overig

 • Waarom moet ik voor Raamstyling kiezen?

  Raamstyling helpt je de juiste raamdecoratie te vinden om je interieur compleet te maken. In jouw stijl. Met een verrassend grote, voordelige keuze én met persoonlijk, professioneel advies dat het kiezen van jouw oplossing in raamdecoratie makkelijk en leuk maakt. Bij Raamstyling is jouw stijl leidend. Daarom is ons raamwerk altijd maatwerk.

 • Is er een showroom waar ik terecht kan?

  Jazeker! Op ons adres aan de Leenderweg 254 in Eindhoven beschikken we over een uitgebreide showroom. Dat is fijn, want op deze website kunnen we je maar een deel laten zien. In onze showroom geven we je graag antwoord op al je vragen en persoonlijk advies. Kom gerust eens langs. Het is wel handig een afspraak per telefoon of mail te maken, dan hebben we gegarandeerd alle tijd voor je. 

 • Hebben jullie ook een telefonische klantenservice?

  Ook dat hebben we. Sterker, je kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Je kunt ons tijdens openingstijden bellen op +31 (0)40 2940319. Maar je kunt ons ook mailen via info@raamstyling.nl. Of chat live met ons via de website.

 • Als ik een offerte aanvraag, zit ik dan ergens aan vast?

  Nee hoor. Een offerte is geheel vrijblijvend.  Je bent dus nergens toe verplicht.

 • Hoe gaat Raamstyling om met mijn privacy?

  Met de grootste zorgvuldigheid. We houden ons strikt aan de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AGV). Bekijk onze Privacy policy voor meer informatie.

Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?