Sandblast Line

Voor een warme, natuurlijke uitstraling. Sfeervol.

Deze jaloezieën van Raamstyling zijn gemaakt van lindenhout. Dankzij de fijne nerf en het gladde oppervlak van deze houtsoort, zien de jaloezieën er strak en afgewerkt uit, waardoor ze een tijdloze uitstraling hebben en te combineren zijn met elk interieur.

De houten jaloezieën van Raamstyling hebben allen horizontale lamellen. Door het kantelen van de lamellen verandert u de lichtinval en regelt u de perfecte sfeer voor elke ruimte. Met het kantelen bepaalt u ook de mate van inkijk.

Bij het bestellen kiest u zelf de gewenste bedieningszijde, kleur, breedte van de lamellen en houten sierlijst. De houten jaloezieën van 50 mm hebben een extra optie: een ladderband in plaats van een ladderkoord om een ‘shutter’ effect te creëeren.

Op zoek naar de perfecte jaloezieën van hout?

Neem voor meer informatie vrijblijvend telefonisch contact op met Raamstyling of maak een afspraak om langs te komen in de showroom in Eindhoven. Wij helpen u graag!

Vindt u het lastig om op basis van de kleuren op het computerscherm de juiste kleur te kiezen? Vraag dan eerst gratis kleurenstalen aan voordat u online bestelt. Dan weet u zeker dat uw jaloezieën straks perfect passen bij uw smaak en inrichting.

Offerte aanvragen

Inspiratie nodig?

Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?