Rolgordijnen

Image
rs-window-icon
Zonder cassette/met cassette
rs-window-icon
Kunststof/ RVS ketting
rs-window-icon
Transparant/semi-transparant/verduisterend doek

De vele gezichten van het rolgordijn

Bijna geen pand in Nederland waar niet ergens een rolgordijn voor een raam hangt. Het praktische rolgordijn is een graag geziene gast in veel Nederlandse huishoudens en bedrijven. En terecht. Want goede rolgordijnen passen perfect, besparen ruimte, zijn vochtbestendig en je installeert en bedient ze moeiteloos. Ze filteren licht, ze verduisteren en ze vangen amper stof. Je reinigt ze dus ook zonder moeite. Uiteraard krijg je ook op rolgordijngebied enkel maatwerk van ons. Dus geen ingekorte producten, maar perfect passende gordijnen. Kleine tip: bestel je rolgordijn compleet met geleiders aan de zijkanten. Zo voorkom je irritante lichtkieren. Een nog luxere uitstraling krijg je door je rolgordijn uit te voeren met een rvs-ketting.

Inspiratie nodig?

Rolgordijn

Raamstyling heeft een zeer uitgebreide collectie scherp geprijsde, uitstekende rolgordijnen, in een schat aan kleuren, stoffen en uitvoeringen tot wel 4400mm. Deze kunnen zelfs elektrisch bediend worden via accu of applicatie die je via telefoon of tablet bedient.

Met cassette

Zonder cassette

Duo Rolgordijn

Raamstyling heeft enkele rolgordijnen, maar ook de trendy duo-rolgordijnen, met twee lagen stof die een fraai spel met licht en donker spelen. Je creëert zo op elk moment de gewenste sfeer. We bieden twee versies: transparante, semi-transparant en de meer verduisterende variant.

Met cassette

raamstyling-header-duostandaard

Zonder cassette

raamstyling-header-duocasette
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?