Rolgordijn op maat

De vele gezichten van het rolgordijn

Bijna geen pand in Nederland waar niet ergens een rolgordijn voor een raam hangt. Het praktische rolgordijn is een graag geziene gast in veel Nederlandse huishoudens en bedrijven. En terecht. Want goede rolgordijnen passen perfect, besparen ruimte, zijn vochtbestendig en je installeert en bedient ze moeiteloos. Ze filteren licht, ze verduisteren en ze vangen amper stof. Je reinigt ze dus ook zonder moeite.

Grote hoeveelheid keuze

Raamstyling heeft een zeer uitgebreide collectie scherp geprijsde, uitstekende rolgordijnen, in een schat aan kleuren, stoffen en uitvoeringen tot wel 4400mm. Deze kunnen zelfs elektrisch bediend worden via accu of applicatie die je via telefoon of tablet bedient. Raamstyling heeft enkele rolgordijnen, maar ook de trendy duo-rolgordijnen, met twee lagen stof die een fraai spel met licht en donker spelen. Je creëert zo op elk moment de gewenste sfeer. We bieden twee versies: transparante, semi-transparant en de meer verduisterende variant.
Uiteraard krijg je ook op rolgordijngebied enkel maatwerk van ons. Dus geen ingekorte producten, maar perfect passende gordijnen. Kleine tip: bestel je rolgordijn compleet met geleiders aan de zijkanten. Zo voorkom je irritante lichtkieren. Een nog luxere uitstraling krijg je door je rolgordijn uit te voeren met een rvs-ketting.

Contact

Raamstyling biedt topkwaliteit raamdecoratie tegen voordelige prijzen. Dit kunnen we omdat we de productie in eigen hand hebben en er geen fysieke winkels op na houden. Wel hebben we een showroom in Eindhoven waar u op afspraak van harte welkom bent.

Neem contact op voor het maken van een afspraak, meer informatie of vragen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar en helpen u graag aan mooie en passende raamdecoratie voor uw huis of kantoor!

Contact
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?