Raamdecoratie

Bij het inrichten van jouw woning wil je graag een persoonlijke sfeer creëren met raamdecoratie die precies aan jouw wensen voldoet. Raamstyling.nl heeft voor elk interieur en elke gewenste stijl betaalbare raamdecoratie op maat. Onze collectie bestaat onder meer uit jaloezieën, plissés en rolgordijnen in vele uitvoeringen en kleuren.

Uitgebreide collectie raamdecoratie

Raamstyling bied je betaalbare kwaliteit voor jarenlang woonplezier. Met onze raamdecoratie regel je zelf de lichtinval en kun je de hele dag door de sfeer in huis of op kantoor bepalen. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende soorten raamdecoratie:

  • Jaloezieën: horizontale lamellen van hout of bamboe voor een natuurlijke uitstraling, abachi jaloezieën voor een luxe uitstraling of aluminium jaloezieën voor een meer trendy look.
  • Plissé: trapsgewijs gevouwen plooien schuiven als een harmonica op en uit elkaar. In standaard of topdown uitvoering.
  • Rolgordijnen: een gordijn dat op- en afgerold kan worden. De meest populaire raamdecoratie van Nederland!
  • Gordijnen: verduisterende gordijnen, overgordijnen of in-betweens. Gordijnen blijven een stijlvolle vorm van raamdecoratie.
  • Shutters: bijzondere raambekleding van verstelbare horizontale lamellen, waarmee u kunt spelen met zonlicht.

Raamstyling voordelen

Wij bieden onze raamdecoratie aan tegen scherpe prijzen. Dit kunnen we doen omdat we de productie in eigen hand hebben en niet over fysieke winkels beschikken. Wel hebben we een showroom waar je van harte welkom bent en waar je al onze raamdecoratie kunt zien en voelen. Uiteraard voorzien wij je graag van persoonlijk advies als je langskomt.

100% maatwerk

Raamstyling levert geen ingekorte producten maar 100% maatwerk. Dat kun je zien aan de extra opties die wij je bij elk product bieden. Afhankelijk van het specifieke product kies je het materiaal, de kleur, de bedieningszijde en de manier van monteren. Sommige producten hebben extra opties ter afwerking zoals een sierlijst, koof, cassette of elektrische bediening.

Gratis kleurstalen

Op jouw computerscherm komen de kleuren van onze raamdecoratie soms anders over dan ze in werkelijkheid ogen. Wij bieden je daarom de mogelijkheid om kleurstalen te bestellen. Zo weet je zeker dat je de kleur bestelt die bij jouw interieur en wensen past. Deze service is gratis (maximaal vijf stalen). Je ontvangt de gekozen kleurstalen zo spoedig mogelijk per post.

Meet- en montageservice

Op elke productpagina vind je eenvoudige meetinstructies om de maten op te kunnen meten voor de door jou gewenste raamdecoratie. Bij bestellingen vanaf € 750,- incl. BTW binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) komen wij gratis bij je inmeten.

Naast een meetservice hebben wij ook een eigen team van vakmensen die onze raamdecoratie monteert. De montagekosten hangen samen met jouw uiteindelijke bestelling. Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Contact

Wilt u langskomen in de showroom in Eindhoven of heeft u vragen over onze producten of ons bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag aan mooie maar betaalbare raamdecoratie!

Contact
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?