Plissé

Een plisségordijn op maat zorgt voor een mooie lichtinval en houdt ongewenste inkijk tegen. De plissés van Raamstyling zijn van topkwaliteit maar wel scherp geprijsd. Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de hoogwaardige plisségordijnen die speciaal voor je op maat worden gemaakt.

Collectie plissé

Een plisségordijn geeft jouw kantoor, woonkamer, eetkamer of keuken een stijlvolle uitstraling. De raamdecoratie is strak en modern maar past in elk interieur. Met een plisségordijn kun je spelen met het daglicht maar ongewenste inkijk tegengaan.

Raamstyling.nl bied je een aantal verschillende uitvoeringen waarbij je kunt kiezen uit transparante, semi-transparante, donkere of verduisterende stof. De stof kan enkel gebruikt worden (plissé) of dubbel (duo plissé). Onze uitvoeringen:

  • Standaard: de bovenkant van de plissé zit vast, de onderkant kunt u naar boven schuiven.
  • Top down: met deze flexibele plissé kunt u de boven- en onderkant verschuiven.
  • Top down dakraam: zoals de top down maar dan speciaal voor een dakraam

100% op maat gemaakt

Raamstyling levert geen ingekorte producten maar 100% maatwerk. Dat kun je zien door de extra opties die wij je bij elk product bieden. Door de diverse kleuren en bedieningsmogelijkheden kun je de plissé perfect laten aansluiten op jouw interieur.

Gratis kleurstalen plissé

Een plisségordijn is leverbaar in ongeveer 16 verschillende kleuren stof. Het is moeilijk om op basis van de kleuren op het computerscherm de juiste te kiezen. Wij raden je dan ook aan om gratis kleurenstalen aan te vragen voordat je online bestelt. Dan weet je zeker dat jouw plissé gordijn straks perfect in jouw interieur past.

Plissé gordijn inmeten en monteren

Om het meten en monteren zo gemakkelijk mogelijk te maken, vind je op elke losse productpagina een specifieke meet- en montagehandleiding. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de plisségordijnen kunt opmeten en monteren.

Je kunt ook gebruikt maken van de eigen meet- en montageservice van Raamstyling. Bij bestellingen vanaf €750,- incl. BTW meten wij de plissé gordijnen gratis bij je in. Dit geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. De montagekosten hangen samen met jouw uiteindelijke bestelling. Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice

Raamdecoratie van Raamstyling

Raamstyling.nl staat garant voor hoge kwaliteit raamdecoratie tegen relatief lage prijzen. Dat komt omdat wij de productie in eigen hand houden en geen fysieke winkels hebben. We hebben wel een showroom in Eindhoven. Hier zie je alle mogelijkheden voor een plisségordijn en krijg je persoonlijk advies. Maak gerust een afspraak en kom langs. Je bent van harte welkom!

Naast plisségordijnen is Raamstyling online specialist in jaloezieën, rolgordijnen, shutters en velux. Eigentijds of klassiek, modern of landelijk: Raamstyling heeft de geschikte raamdecoratie voor elk interieur.

Contact

Op onze website kunt u heel gemakkelijk bestellen en geeft u met vinkjes uw wensen aan. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over plisségordijnen of andere raamdecoratie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Contact
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?