Plissé

Image
rs-window-icon
Bedieningskoorden/clips
rs-window-icon
Enkele/duo plisse
rs-window-icon
Top down buttom up/standaard

Fraai geplooide elegantie

Plisseren is het aanbrengen van fijne plooien in een gesteven stof, een techniek die teruggaat tot de tijd van farao’s en piramides. Vanaf 1947 maakte modeontwerper Christian Dior met zijn befaamde New Look dankbaar gebruik van deze klassieke techniek. Sindsdien is plisseren weer helemaal terug, in het straat- en in het interieurbeeld.

Raamstyling heeft zowel enkele als duo plisségordijnen in het assortiment, elk met hun eigen eigenschappen. Een op maat gemaakt enkel plisségordijn houdt niet alleen ongewenste inkijk tegen, maar zorgt ook voor een speelse lichtinval. Duo plisségordijnen, met dubbele stof, laten je zelf bepalen hoeveel licht er op welk moment je woonkamer binnenstroomt.

Inspiratie nodig?

Plissé

Bij Raamstyling heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen in diverse prijsklassen: semi-transparant of het geheel verduisterende black-out voor duo plisségordijnen. Voor enkele plisségordijnen kun je hiernaast ook nog kiezen voor transparant of donker. Hoe transparanter, hoe meer licht en inkijk. En hoe donkerder, hoe meer privacy. Een black-out plissé verduistert de ruime 100%. Ideaal voor de slaapkamer dus.

Standaard

Top-down Bottom-up

Duo Plissé

Tenslotte worden de plisségordijnen geleverd met een standaard bedieningssysteem of een top-down/bottom-up bedieningssysteem. Top-down/bottom-up plisségordijnen zijn ideaal als je veel licht én veel privacy in huis wilt. Je kunt ze namelijk zowel aan de boven- als onderzijde openzetten zodat het plissé in het midden hangt. Een praktische uitvoering als de raampartij aan een drukke straat grenst. Dit systeem kan ook geleverd worden zonder dat er in de kozijnen geboord hoeft te worden.

Standaard

Top-down Bottom-up

Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?