De mannen van Raamstyling

Eric Walther

Eigenaar/Directeur

Eric is de directeur en het sociale web van Raamstyling. In 2014 zag hij een behoefte aan raamdecoratie binnen de vastgoedmarkt en heeft hij Raamstyling opgericht. Eric denkt in kansen en straalt vertrouwen uit richting de mensen om hem heen. In zijn vrije tijd golft hij op zeer onverdienstelijk niveau, genieten als een ware Bourgondiër heeft hij wél onder de knie.

Bram van Weenen

Eigenaar/Bedrijfsleider

Bram is in 2016 met veel ambitie en enthousiasme bij Raamstyling binnengekomen. Hij zet zich 7 dagen per week voor de volle 100% in voor het bedrijf en haar klanten. Naast Raamstyling heeft Bram dan ook eigenlijk geen leven. Op geheel onorthodoxe wijze weet hij het ijs met klanten te breken en snel te achterhalen wat hun wensen zijn.

Maikel Klerx

Klantadviseur

Maikel is waarschijnlijk het eerste gezicht dat je gaat zien bij Raamstyling. In veel gevallen komt hij zelfs bij je op bezoek voor een inmeting. Hij neemt je op zeer prettige wijze mee in het keuzetraject van je ideale raamdecoratie. Binnen Raamstyling een echte teamspeler, maar wekelijks in de boksring heeft hij geen enkele genade voor collega Bram!

Remco van Heugten

Verkoopondersteuning

Ook wel ‘de offertekoning van Raamstyling’ genoemd. En dat is niet voor niets, offertes maakt en verwerkt hij sneller en secuurder dan een computer. Remco heeft een rustig, vriendelijk en behulpzaam karakter. Hij is een ware filmfanaat, we hebben nog geen film ontdekt die hij niet gezien heeft!

Lennart Timmerman

Content creator

Lennart, de hipster van het kantoor, is één van onze jongste aanwinsten. Zoals vaker bij kleine bedrijven die een snelle groei doormaken liggen er veel uitdagingen en die grijpt hij graag aan. Hij richt zich voornamelijk op het maken van foto en video content maar is ook twee dagen op kantoor te vinden om het team te ondersteunen met dagelijkse werkzaamheden. Lennart is presentator /acteur en filmmaker van beroep en werkt veel voor PSV waar hij ook een groot fan van is. In het weekend is hij dan ook standaard bij de wedstrijden van PSV te vinden.

Ron Lathouwers

Procesmanager

Ron is in 2019 bij Raamstyling begonnen als marketing manager maar heeft zichzelf doorontwikkeld op meerdere vlakken binnen Raamstyling. Vandaag de dag is hij onze rots in de branding bij het optimaliseren en perfectioneren van de bedrijfsstructuur. Daarnaast krijg je Ron aan de telefoon om montages in te plannen en begeleidt hij onze monteurs bij de voorbereiding en hun dagplanning. Door Ron verlopen de processen binnen Raamstyling zoals je dat verwacht, soepel en met een vriendelijk glimlach! Ron en Bram voetbalde als kind al samen op een pleintje in de buurt en spelen nog steeds wekelijks samen in een zaalvoetbalteam.

Wil Rijkers

Monteur

Twee jaar na de oprichting van Raamstyling is Willem bij het team gekomen. Hij is verantwoordelijk voor de montage van de producten op locatie bij de klant. We kennen Willem als een uiterst geduldige en secure monteur die elke klus kan klaren. Ook is Willem in zijn vrije tijd met enige regelmaat op de golfbaan te vinden!

Dennis Seerden

Monteur

Door de groei van Raamstyling hebben we met Dennis een tweede monteur in het team mogen verwelkomen. Dennis is flexibel en werkt erg efficiënt. Willem en Dennis complementeren elkaar erg goed wanneer zij samen de grotere klussen klaren. Dennis is PSV supporter dus pas op als PSV een slecht weekend beleeft! Gelukkig komt dat zelden voor.

Historie

Het is 2005 als twee ondernemende broers hun eerste stappen in de wilde vastgoedwereld zetten. Die twee jonge broers zijn Nik Walther en ik: Eric Walther. Walther Vastgoedbeheer wordt werkelijkheid. Met Walther Vastgoedbeheer doen we veel uiteenlopende, maar altijd leerzame ervaringen op. Zo komen we erachter dat binnen de vastgoedmarkt een enorme behoefte leeft aan maatoplossingen in raamdecoratie.

Nik en ik nemen het heft in eigen hand: we gaan zelf in deze behoefte voorzien. Met onvoorwaardelijk maatwerk als belangrijkste pijler. Een zoektocht door de beboste gebieden van Centraal-Europa brengt ons uiteindelijk de productielocatie die ons in staat stelt volgens deze filosofie te leveren. En zo wordt Raamstyling BV in 2014 een feit.

Eerst klein, opererend vanaf een Eindhovense benedenwoning verkopen we vooral via Marktplaats. Elke keer als er nieuwe voorraad arriveerde, moeten we ons letterlijk een weg tussen de dozen banen. In het begin verloopt het af en toe wat stroef. We overwegen zelfs even de bedrijfsactiviteiten te stoppen.

De sfeer binnen het team blijft ook in deze onzekere periode gelukkig onverminderd positief. Met de inzet van vaste krachten Bram van Weenen, Remco van Heugten en eersteklas stagiaire Inge Das komen we voorbij dat dode punt. We betrekken een pand met showroom op de Schootsestraat in Eindhoven. Met de aanstelling van monteur Wil Rijkers en klantadviseur Maikel Klerx maken we opnieuw belangrijke stappen in onze klantenservice.

Nu, 5 jaar na de oprichting stellen we met trots vast dat we inmiddels meer dan 250.000 jaloezieën en 10 kilometer aan gordijnen hebben geplaatst. Dat zijn heel veel raampartijen! En ook aardig wat veranderingen. Want terwijl de klantvraag blijft stijgen en het team wordt uitgebreid, richt broer Nik zich volledig op Walther Vastgoedbeheer.

De onvermijdelijke volgende verhuizing brengt Raamstyling BV in april 2019 weer dichter bij de roots. Pal naast Walther Vastgoedbeheer op de Eindhovense Leenderweg vinden we een pand groot genoeg om onze ambities te huisvesten. Hier voelt Raamstyling BV zich thuis en vanuit hier werken we met veel passie en plezier verder aan een mooie toekomst!

Zo werkt Raamstyling voor jou

Je hebt je huis met veel gevoel voor stijl ingericht. Van woonkamer tot badkamer, van keuken tot slaapkamer. Met de juiste raamdecoratie springt je goede smaak nog meer in het oog. Maar welke raamdecoratie past het best bij jouw stijl en wensen? Dat uitvogelen is nog helemaal zo eenvoudig niet. Gelukkig kun je rekenen op professionele, persoonlijke hulp van Raamstyling. Hier leggen we je precies uit hoe we te werk gaan.

Raamstyling levert maatwerk. Altijd. Dat betekent ook dat onze raamdecoraties altijd op maat worden gemaakt. Daarom is het zo belangrijk dat we de juiste maten hebben voordat we jouw raamdecoratie maken. Beetje benauwd of je zelf op de mm nauwkeurig kunt inmeten? Dan helpen we toch gewoon! Met handige instructies* waarmee je het zelf kunt of met een van onze specialisten die je letterlijk een handje helpt. Bij bestellingen boven de €750 is deze inmeetservice kosteloos. Bestel je voor een lager bedrag of besluit je de offerte toch af te slaan? Dan betaal je €75 voor deze service. Dan weet je in ieder geval zeker dat je decoratie als gegoten om je raam zit.

We snappen het bij Raamstyling ook heel goed als je eerst wil weten wat die nieuwe raamdecoratie gaat kosten, voor je knopen doorhakt. Mail ons de maten, bouwtekeningen en/of foto’s en wij sturen je een vrijblijvende offerte. Beter nog: neem alle benodigde informatie mee naar onze showroom. Dan zie je ook meteen live wat er allemaal kan en kunnen we je direct goed adviseren. En, pas als jij je akkoord geeft, gaan wij voor je aan de slag.

Als je akkoord gaat met onze prijsopgave, vragen we je om een aanbetaling van 50%. Zodra we deze aanbetaling binnen hebben, gaan we voor je aan de slag. Houd rekening met een levertijd van 2 tot 4 weken voor (rol)gordijnen en jaloezieën en van 12 tot 16 weken voor shutters. Nu al nachtmerries over het monteren van je nieuwe raamdecoratie? Dan nemen we je die klus toch ook gewoon uit handen! Met onze montageservice ben je verzekerd van perfect passende, vakkundig gemonteerde raamdecoratie. Is de raamdecoratie geleverd en eventueel ook gemonteerd? Dan is het tijd om het openstaande factuurbedrag te voldoen. Die laatste 50% betaal je heel eenvoudig per pin aan onze specialist aan huis.

We willen natuurlijk weten hoe je nieuwe raamdecoratie bevalt en of onze service je ook goed is bevallen. Daarom vragen we je een tijdje na montage hoe je alles hebt ervaren. Misschien wil je ook je ervaring delen op klantbeoordelingssite Kiyoh, zodat je anderen hun keuze helpt te vergemakkelijken. En uiteraard stellen ook wij je recensie erg op prijs!

Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?