Lamellen

Jaloersmakend sfeervol

De jaloezieën van Raamstyling geven een tijdloze ambiance om U tegen te zeggen. Thuis of op kantoor en in diverse prijsklassen. Kantel de horizontale lamellen en je creëert niet alleen een andere sfeer maar bepaalt ook meteen hoeveel de buitenwereld ziet. Onze jaloezieën verduisteren niet volledig, maar bieden gegarandeerd 100% privacy. Jaloezieën zijn ook heel geschikt voor draaikiepramen. Doordat ze meteen fixeerbeugel worden gemonteerd, wordt er niet in het kozijn geboord terwijl de raamfunctie blijft behouden.

Bij ons vind je een enorme keuze aan jaloezieën in diverse materialen, maten, kleuren en afwerkingen. Van flinterdun in kleurrijk aluminium tot dikkere varianten in natuurlijk hout, Abachi en bamboe. De lamelbreedtes variëren van 16 tot 70 mm en kunnen worden geleverd met een 25 mm of 38 mm brede ladderband. Afhankelijk van het gekozen materiaal leveren we jaloezieën tot wel 4000 mm. Hoe dikker de lamel, hoe meer licht en zicht de jaloezie doorlaat en hoe meer contact met de buitenwereld. Met de luxe afwerkdopjes, de naam zegt het al, krijgt de jaloezie de juiste afwerking en vallen de bedieningskoorden extra mooi.
De jaloezieën worden standaard geleverd met plint of koof en kunnen via een motor of accu elektrisch worden bediend. Zelfs via je telefoon of tablet. Wij adviseren je met alle plezier en professionaliteit over alle opties.

Contact

Raamstyling biedt topkwaliteit raamdecoratie tegen voordelige prijzen. Dit kunnen we omdat we de productie in eigen hand hebben en er geen fysieke winkels op na houden. Wel hebben we een showroom in Eindhoven waar u op afspraak van harte welkom bent.

Neem contact op voor het maken van een afspraak, meer informatie of vragen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar en helpen u graag aan mooie en passende raamdecoratie voor uw huis of kantoor!

Contact
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?