Kleurstalen aanvragen

Vraag kleurstalen aan

of bel direct

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

+31 40 294 0319

Waarom

Je moet kiezen voor Raamstyling

Waarom je moet

kiezen voor Raamstyling

100% maatwerk

Bij Raamstyling is jouw stijl leidend. Wat die stijl ook is: we bieden altijd de mooiste raamoplossingen. Daarom is ons raamwerk altijd maatwerk. Voor thuis en voor het werk. We gebruiken nooit vooraf ingekorte producten, maar vragen je wel het hemd van het lijf. Over je voorkeuren in stijl, in kleur, in materiaal, in prijsklasse en in uitvoering. Samen met jou vinden we de raamdecoratie die het best bij je past. Of het nu jaloezieën of shutters, reguliere, rol- of plisségordijnen of oplossingen voor dakramen zijn. Al dan niet met extra opties als sierlijst of elektrische bediening. Jouw thuis, jouw stijl, jouw Raamstyling.

100% goed geregeldt

Met Raamstyling weet je 100% zeker dat alles rondom je nieuwe raamdecoratie goed geregeld is. Van gemaakte keuze tot en met garantie. Wij zorgen ervoor, dat is voor jou een hele zorg minder. Bijvoorbeeld met de vakkundige inmeetservice en bezorgservice* die in veel gevallen gratis is. En ook geven we je handige kleurstalen waarmee het maken van de juiste kleurkeuze een stuk makkelijker wordt. Met onze montageservice nemen we je ook veel werk uit handen. En je weet zeker dat je nieuwe raamdecoratie perfect hangt en blijft hangen. Tenslotte mag je ons ook houden aan een productietijd van 2 tot 3 weken en een fabrieksgarantie van 2 jaar.

*Kosteloze inmeetservice bij bestellingen boven €750,-. Kosteloze bezorgservice bij bestellingen boven €250,-. Incl. btw.

100% aandacht voor jou

Alles gaat prettiger met wat persoonlijke aandacht. Ook het vinden van de juiste raamdecoratie. Daarom krijg je altijd al onze aandacht. 100%.  Kun je wat stylingadvies gebruiken? Wij geven je persoonlijk en professioneel advies. De laatste trends en de beste klassiekers? Wij kennen ze allemaal en vertalen ze perfect naar jouw wens. Maak een showroomafspraak en samen vinden we de perfecte raamdecoratie voor huis of kantoor. Daar nemen we alle tijd voor.

Een afspraak maak je snel via: 040-2940319.

Op naar 100% tevredenheid

Alles gaat prettiger met wat persoonlijke aandacht. Ook het vinden van de juiste raamdecoratie. Daarom krijg je altijd al onze aandacht. 100%. Zodat jij 100% zeker weet dat je de beste keuze in raamdecoratie hebt gemaakt. Bij Raamstyling draait dus alles om de klant. En dat wordt gewaardeerd. Dat blijkt ook uit de mooie cijfers die we krijgen op klantbeoordelingssite Kiyoh. Een gemiddelde van een dikke 9 … daar zijn we best trots op. Onze communicatie, kwaliteit, snelheid van leveren, betrouwbaarheid en prijsstelling, ze worden door onze klantenkring erg gewaardeerd. Ervaar het zelf. Maak een showroomafspraak en samen vinden we de perfecte raamdecoratie voor huis of kantoor. Daar nemen we alle tijd voor.

Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?