Jaloezieën

Image
rs-window-icon
Abachi/Aluminium/Bamboe/Lindehout
rs-window-icon
Ladderband/ladderkoord

Jaloersmakend sfeervol

De jaloezieën van Raamstyling geven een tijdloze ambiance om U tegen te zeggen. Thuis of op kantoor en in diverse prijsklassen. Kantel de horizontale lamellen en je creëert niet alleen een andere sfeer maar bepaalt ook meteen hoeveel de buitenwereld ziet. Jaloezieën verduisteren niet volledig, maar bieden wel privacy. Jaloezieën zijn ook heel geschikt voor draaikiepramen. Doordat ze met fixeerbeugels worden gemonteerd, hoeft er niet in het kozijn geboord terwijl de raamfunctie blijft behouden.

Inspiratie nodig?

Bij ons vind je een enorme keuze aan jaloezieën in diverse materialen, maten, kleuren en afwerkingen. Van flinterdun in kleurrijk aluminium tot dikkere varianten in natuurlijk hout, Abachi en bamboe. De lamelbreedtes variëren van 16 tot 70 mm en kunnen worden geleverd met een 25 mm of 38 mm brede ladderband. Afhankelijk van het gekozen materiaal leveren we jaloezieën tot wel 4000 mm breed.

Hout

Abachi

Hoe groter het formaat van de lamel, hoe meer licht en zicht de jaloezie doorlaat en hoe meer contact er is met de buitenwereld. Met de luxe afwerkdopjes, de naam zegt het al, krijgt de jaloezie de juiste afwerking en vallen de bedieningskoorden extra mooi. De jaloezieën worden standaard geleverd met plint of koof en kunnen via een motor of accu elektrisch worden bediend. Zelfs via je telefoon of tablet. Wij adviseren je met alle plezier en professionaliteit over alle opties.

Aluminium

Bamboe

Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?