Jaloezieën op maat

Een keukenraam, een groot raam in de woonkamer, een klein badkamerraam of een complete glaswand in jouw kantoor. Voor welke toepassing je ook jaloezieën op maat zoekt: de topkwaliteit jaloezieën van Raamstyling passen overal.

Raamstyling is dé online specialist voor jaloezieën op maat tegen de scherpste prijzen. Onze prijzen zijn zo laag omdat we de productie in eigen hand houden en geen fysieke winkels hebben. Dit gaat bij ons overigens niet ten koste van de service. Onze pluspunten:

  • gratis kleurstalen
  • gratis bezorging binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
  • gratis inmeten bij bestellingen vanaf € 750,- incl. BTW
  • standaard 2 jaar fabrieksgarantie
  • showroom in Eindhoven

Volledig maatwerk

Jouw jaloezieën op maat bestel je heel eenvoudig op onze website. Allereerst kies je een materiaal (Abachi-, lindenhout, Bamboe of aluminium) en de gewenste breedte van de horizontale lamellen. Nadat je de maten hebt ingegeven van de gewenste jaloezie, bepaal je de details:

  • bediening (rechts of links of een combinatie)
  • montage (in of op de dag)
  • kleur (keuze uit maximaal 16 kleuren)
  • ladderband en sierlijst (optioneel bij 50 mm uitvoering)

Het samenstellen van jouw jaloezieën op maat gaat voornamelijk met behulp van het aanvinken van vakjes. Als je de jaloezie op maat definitief wilt bestellen, plaats je hem in de winkelwagen. Hier vragen wij vervolgens naar jouw gegevens en kun je veilig (aan)betalen.

Na ontvangst van jouw betaling zetten wij de productie van jouw jaloezieën op maat in gang. Ongeveer 4 weken later heb je de prachtige topkwaliteit jaloezieën in huis!

Eigen meet- en montage service

Je kunt met behulp van de meet- en montagehandleidingen op onze website zelf jouw jaloezieën inmeten en monteren. Deze instructies vind je op de pagina van het betreffende product. Je kunt ook gebruik maken van de Raamstyling meet- en montageservice.

Bij bestellingen vanaf € 750,- incl. BTW meten wij de jaloezieën op maat gratis bij je in. Dit aanbod geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Over de hoogte van de montagekosten kun je contact opnemen met onze klantenservice. Deze hangen namelijk samen met jouw specifieke bestelling.

Overige raamdecoratie op maat

Eigentijds of klassiek: Raamstyling.nl heeft voor elk interieur de geschikte raamdecoratie. Naast jaloezieën op maat leveren wij ook maatwerk rolgordijnen, plisségordijnen, shutters en velux. Door de extra opties die wij je bieden, weet je zeker dat je écht een op maat gemaakt product bestelt en geen ingekort product.

Op jouw computerscherm zien de kleuren er soms anders uit dan in werkelijkheid. Wij raden je daarom altijd aan om gratis kleurstalen te bestellen. Zo weet je zeker dat de kleur die je kiest echt past bij jouw wensen en interieur.

Contact

Op de website van het onafhankelijke Kiyoh geven onze klanten aan dat ze zeer tevreden over de kwaliteit en service van Raamstyling.nl. Wij doen er alles aan om dat zo te houden en zijn dan ook pas tevreden als u dat bent!

Neem voor meer informatie over jaloezieën op maat, onze inmeet- en montageservice of het maken van een afspraak voor een showroom bezoek gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Contact
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?