Inbetween

Er precies tussenin

Inbetween gordijnen zijn precies dat wat ze zeggen te zijn: gordijnen die qua stofdikte tussen gewone gordijnen en vitrage inzitten. Doordat de sfeervolle inbetweens in zekere mate doorzichtig zijn, zijn ze perfect voor de deuren of ramen aan tuinzijde. Voor onze inbetween gordijnen gebruiken we naast linnen ook een bijzondere gordijnstof die sprekend op linnen lijkt, zonder de bijhorende kreuk- en krimprisico’s. Van kamerhoge kwaliteit, dus zonder zichtbare naad.

Combineren

Inbetweens laten zich ook heel goed combineren met jaloezieën of overgordijnen. Dat geeft niet alleen een bijzonder effect, maar helpen ook om de perfecte sfeer in huis te creëren. In onze showroom hebben we een rijke collectie die we je graag laten zien.

Contact

Raamstyling biedt topkwaliteit raamdecoratie tegen voordelige prijzen. Ook onze verduisterende gordijnen zijn erg populair. Dit kunnen we omdat we de productie in eigen hand hebben en er geen fysieke winkels op na houden. Wel hebben we een showroom in Eindhoven waar u op afspraak van harte welkom bent.

Neem contact op voor het maken van een afspraak, meer informatie of vragen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar en helpen u graag aan mooie en passende raamdecoratie voor uw huis of kantoor!

Contact
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?