Houten Jaloezieën

Op zoek naar houten jaloezieën op maat voor jouw huiskamer, woonkamer, keuken of andere ruimte? Raamstyling.nl levert 100% maatwerk! De houten jaloezieën worden speciaal en vakkundig voor je op maat gemaakt tegen een scherpe prijs. Hierbij maken we alleen gebruik van de beste materialen. Zo ben je verzekerd van topkwaliteit.

Betaalbare kwaliteit

Eigen productie en geen fysieke winkels: zo houdt Raamstyling.nl de kosten en dus de prijzen laag. Dit gaat bij ons overigens niet ten koste van de service:

• Je kunt bij ons gratis kleurstalen bestellen
• Je betaalt binnen Nederland geen bezorgkosten (m.u.v. de Waddeneilanden)
• Wij komen gratis inmeten bij bestellingen vanaf € 750,- incl. BTW
• Wij bieden standaard 2 jaar fabrieksgarantie
• Wij hebben een showroom in Eindhoven waar je van harte welkom bent

100% op maat gemaakt

Houten jaloezieën hebben een warme, natuurlijke uitstraling en zorgen in elke ruimte voor een perfecte lichtinval. Deze verandert door het kantelen van de lamellen. Je kunt bij ons kiezen uit elegante, smalle horizontale lamellen en robuuste, brede horizontale lamellen.

Op onze website kun je  jouw houten jaloezieën op maat samenstellen. We hebben abachi-, lindehouten en bamboe jaloezieën. Hout is wat strakker en meer afgewerkt. Bamboe heeft meer structuur en is authentieker. Bij het bestellen kun je heel gemakkelijk met een paar vinkjes aangeven wat je wenst. Nadat je de juiste maten hebt ingegeven, kies je de:

• bediening (rechts of links of een combinatie)
• montage (in of op de dag)
• kleur (keuze uit circa 16 kleuren)
• eventuele extra afwerking (met ladderband)
• sierlijst (koof of plint)

Nadat je jouw keuzes hebt aangevinkt, plaats je jouw bestelling in de winkelwagen. Klaar met winkelen? Vul dan jouw gegevens in en betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk online via iDEAL. Na ontvangst van jouw betaling zetten wij de productie van jouw houten jaloezieën op maat in gang. Ongeveer 4 weken later heb je  de prachtige maar betaalbare houten jaloezieën op maat in huis!

Meet- en montage service

Bij Raamstyling kun je met behulp van onze meetinstructies zelf eenvoudig de maten inmeten voor de benodigde houten jaloezieën op maat. Je kunt ook gebruik maken van onze eigen meet- en montage service. Onze specialisten komen graag bij je thuis voor het inmeten en een stukje advies. Onze vakkundige monteurs zorgen voor het plaatsen van jouw houten jaloezieën op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een perfect eindresultaat.

Bij bestellingen vanaf € 750,- incl. BTW komen wij gratis bij je inmeten. Dit aanbod geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Eventuele montagekosten hangen samen met jouw specifieke bestelling. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Andere raamdecoratie op maat

Raamstyling.nl heeft voor elk interieur, van modern tot tijdloos, passende raamdecoratie. Ons assortiment bestaat naast houten jaloezieën op maat onder meer uit rolgordijnen, aluminium jaloezieën, plissés en velux. Deze raamdecoratie wordt voor je op maat gemaakt. Het enige dat je nog hoeft te doen als wij deze gratis afleveren, is de kant-en-klare raamdecoratie monteren met behulp van onze handige montagehandleiding.

Contact

Zoals u op de website kunt zien, zijn onze klanten zeer tevreden over de kwaliteit en service van Raamstyling.nl. Wij doen er alles aan om dat zo te houden. Daarom verwelkomen wij ook u graag als tevreden klant.

Neem voor meer informatie over houten jaloezieën op maat, onze inmeet- en montageservice of het maken van een afspraak voor een showroom bezoek gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag! Gratis kleurstalen bestellen kan via de website.

Contact
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?