Goedkope Rolgordijnen

Goedkope rolgordijnen op maat van goede kwaliteit voor jarenlang woonplezier. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk en Raamstyling.nl bewijst het. Doordat wij de productie in eigen hand houden en geen fysieke winkels hebben, houden wij onze overheadkosten laag en profiteer je van voordelige prijzen.

Goedkope rolgordijnen

Goedkoop is vaak duurkoop. Bij Raamstyling hoef je daar niet bang voor te zijn. Op de onafhankelijke website van Kiyoh kun je namelijk lezen dat onze klanten zeer tevreden zijn over onze producten, kwaliteit en service. De positieve reacties in combinatie met 2 jaar fabrieksgarantie maken dat je met een gerust hart bij ons kunt bestellen!

Rolgordijnen zijn niet alleen praktisch maar ook decoratief. Ze zijn geschikt voor elk soort ruimte en nemen weinig plek in beslag. Of je nu voor de slaapkamer, badkamer, woonkamer, eetkamer, keuken of kantoorruimte goedkope rolgordijnen zoekt: Raamstyling heeft ze.

Soorten rolgordijnen

Onze goedkope rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofdikten. Je kunt kiezen uit drie categorieën:

  • transparant: houdt fel zonlicht en inkijk tegen maar laat wel licht door
  • semi-transparant: laat voldoende zonlicht door maar is iets meer verduisterend
  • verduisterend: laat weinig zonlicht door en is niet doorschijnend

Wij hebben goedkope rolgordijnen met enkele of dubbele stof. De twee lagen stof van onze duo rolgordijnen kun je in verschillende standen zetten. Hierdoor kun je op een creatieve manier spelen met de lichtinval.

100% maatwerk

Raamstyling levert uitsluitend maatwerk. Bij ons krijg je geen ingekort product maar volledig op maat gemaakte raamdecoratie. Ook de goedkope rolgordijnen maken wij speciaal voor je.

Zoals gezegd leveren wij verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van het type rolgordijn dat je kiest, kun je een aantal zaken zelf bepalen zoals de:

  • bediening (rechts of links)
  • stofdikte
  • kleur stof
  • kleur sierlijst of cassette
  • Meten en montage

Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat bestelt en de goedkope rolgordijnen op de juiste wijze monteert, hebben wij meetinstructies en montage-instructies voor je opgesteld. Je kunt deze downloaden op de betreffende productpagina.

Bij bestellingen vanaf € 750,- incl. BTW komen wij gratis bij je inmeten. Dit aanbod geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Eventuele montagekosten hangen samen met jouw specifieke bestelling. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Eenvoudig bestellen

Bestellen bij Raamstyling.nl is heel eenvoudig. In 3 stappen regel je goedkope rolgordijnen op maat. Als je al zeker bent van de kleur, kan het zelfs in 2 stappen.

Stap 1 – Gratis kleurenstalen aanvragen

De kleuren op jouw computerscherm wijken in sommige gevallen af van de werkelijke kleuren. Wij raden je daarom aan om altijd eerst een paar gratis kleurstalen te bestellen.

Stap 2 – Handige meetinstructies downloaden

Met onze handige meetinstructies (te vinden op elke productpagina) weet je zeker dat je jouw goedkope rolgordijnen op de juiste manier inmeet. Bij vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

Stap 3 – Online bestelling plaatsen

Na het opmeten en bepalen van de stof, kleur en andere specificaties, kun je jouw bestelling plaatsen op onze website. Omdat wij maatwerk leveren, vragen wij altijd om een (aan)betaling. Wij streven ernaar de goedkope rolgordijnen binnen 4 weken af te leveren.

Contact

Raamstyling biedt topkwaliteit raamdecoratie tegen voordelige prijzen. Dit kunnen we omdat we de productie in eigen hand hebben en er geen fysieke winkels op na houden. Wel hebben we een showroom in Eindhoven waar u op afspraak van harte welkom bent.

Neem contact op voor het maken van een afspraak, meer informatie of vragen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar en helpen u graag aan mooie en passende raamdecoratie voor uw huis of kantoor!

Contact
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?