Goedkope Jaloezieën

Ben je op zoek naar goedkope jaloezieën waar je wel jarenlang woonplezier van heeft? Dan ben je bij Raamstyling aan het juiste adres! Bij ons krijg je namelijk de beste kwaliteit voor een lage prijs.

Wij houden het voor je betaalbaar vanwege onze lage overheadkosten. We hebben een showroom waar we je graag persoonlijk helpen en waar je onze jaloezieën en andere raamdecoratie kunt zien en beoordelen.

Goedkope jaloezieën

Goedkoop is bij Raamstyling geen duurkoop. Zoals je kunt lezen op de onafhankelijke website Kiyoh, zijn onze klanten namelijk zeer tevreden over de kwaliteit en service die wij leveren. Je kunt dan ook met een gerust hart onze goedkope jaloezieën bestellen.

Alleen maatwerk

Raamstyling levert uitsluitend maatwerk waardoor onze goedkope jaloezieën perfect passen op de plek waar je ze nodig hebt. Je kiest eerst het materiaal waarbij je de keuze hebt uit hout, bamboe, abachi en aluminium. Vervolgens kies je de breedte van de lamellen. Afhankelijk van het materiaal kunt u kiezen uit 16 mm, 25 mm 50 mm, 63 mm of 70 mm.

Je kunt ons de globale maten sturen en wij zullen binnen 24 uur een offerte bij benadering sturen. Als de offerte bevalt, kunnen we komen inmeten om je te ontzorgen in het traject. De variabele mogelijkheden bij een jaloezie, zijn:

  • bediening (rechts of links of een combinatie)
  • montage (in of op de dag)
  • kleur (keuze uit vele kleuren)
  • ladderband en sierlijst (optioneel bij 50 mm uitvoering)

Je kunt zoals hierboven al is benoemd gebruik maken van de meetservice van Raamstyling. Bij een bestelling van € 750,- incl. BTW of meer komen wij gratis bij u inmeten (binnen Noord-Brabant, afhankelijk van de grote van het project kunnen we dit door heel Nederland realiseren).

Let wel: wanneer je na het inmeten geen jaloezieën of andere raamdecoratie bij ons bestelt, zijn wij genoodzaakt de inmeetkosten tegen kostprijs aan je door te belasten. De kosten hiervan zijn 75 euro incl. BTW.

Meet en bereken

Wil je snel een globale prijs weten & binnen enkele weken genieten van prachtige en goed betaalbare jaloezieën in je woonkamer, eetkamer, keuken, kantoor, badkamer of andere ruimte? Pak dan nu een meetlint en bereken via het offerte formulier de globale prijs.

Meet en bereken direct:

Levertijd en retour

Nadat wij de definitieve bestelling en (aan)betaling voor de gewenste jaloezie of jaloezieën hebben ontvangen, geven wij opdracht voor de productie ervan. Wij streven ernaar om je jaloezieën binnen 4 weken bij je af te leveren/monteren. Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren, is het niet mogelijk om de bestelde jaloezieën te retourneren.

Kleurstalen

Op je computerscherm komen de kleuren soms anders over dan ze in werkelijkheid zijn. Wij bieden je daarom de mogelijkheid om gratis kleurstalen te bestellen. Deze service bieden wij ook bij onze goedkope jaloezieën. Maak een keuze uit de vele kleuren en je ontvangt de kleurstalen zo spoedig mogelijk per post.

Contact

Wilt u meer informatie over onze goedkope jaloezieën of andere raamdecoratie of wilt u graag persoonlijk met een van onze medewerkers overleggen? Mail of bel ons dan gerust, wij helpen u graag. U bent ook van harte welkom in onze showroom (via afspraak).

Contact
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?