Duo Plissé

Met duo plissé gordijnen kun je het hele jaar door de gewenste lichtinval regelen. Tegelijkertijd is het een vorm van raamdecoratie waarmee je energie kunt besparen. De unieke honingraatstructuur van een duo plissé heeft namelijk isolerende eigenschappen. Duo plissé zijn stijlvol, sfeervol en praktisch.

Duo plissé van Raamstyling.nl

Een duo plissé is een gordijn dat je als een soort harmonica op en uit elkaar kunt schuiven. De stof is trapsgewijs gevouwen in smalle plooien en bestaat uit een dubbele laag stof. Bij een duo plissé zijn de optrekkoorden minder zichtbaar omdat ze tussen de twee lagen stof lopen.

Een duo plissé van Raamstyling.nl is er in een standaard uitvoering en in een ‘top down’ uitvoering. Bij deze laatste kun je zowel de boven- als onderlat verschuiven. Hierdoor kun je meer flexibel met het daglicht spelen of een ruimte volledig verduisteren.

Maatwerk duo plissé

Raamstyling.nl levert 100% maatwerk waardoor je er zeker van kunt zijn dat jouw duo plissé of andere raamdecoratie straks perfect past. Je bepaalt zelf de bediening en de kleur van het profiel en kiest zelf een type en kleur stof.

Op elke productpagina vind je duidelijke meetinstructies waardoor je gemakkelijk zelf kunt inmeten. Je kunt ook gebruik maken van de inmeetservice van Raamstyling. Bij bestellingen boven € 750,- incl. BTW binnen Nederland (de Waddeneilanden uitgezonderd) is dit gratis!

Belangrijk om te weten: als je na het inmeten geen bestelling plaatst, zijn wij genoodzaakt de inmeetkosten tegen kostprijs aan u door te berekenen.

Duo plissé collectie

Onze duo plissé gordijnen hebben een compact ophangsysteem en worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsstoffen. Voor duo plissés gebruiken we de volgende stoffen:

  • semi-transparant: laat voldoende zonlicht door maar houdt inkijk tegen
    black-out: is volledig verduisterend en zorgt voor een echt donkere ruimte
  • Plisségordijnen zijn geschikt voor elk type raam of deur (inclusief draai-kiep). Voor dakramen hebben wij een speciale collectie dakraam duo plissé top down.

Uitgebreide service

Raamstyling.nl biedt betaalbare kwaliteit tegen voordelige prijzen. Dit is mogelijk omdat we de productie in eigen hand houden en geen fysieke winkels hebben. We hebben wel een showroom waar je persoonlijk advies krijgt.

De voordelen van Raamstyling op een rij:

  • gratis kleurstalen: je kunt vrijblijvend maximaal vijf kleurstalen opvragen. Deze krijg je per post thuisgestuurd.
  • gratis inmeten: onze vakmensen meten de juiste maten voor je in en voorzien je van advies op maat.
  • gratis verzending: jouw duo plissé of andere raamdecoratie wordt kosteloos bezorgd (binnen Nederland m.u.v. de Waddeneilanden).
  • korte levertijden: gemiddeld 3-4 weken na jouw bestelling in huis.
  • eigen montageservice: onze vakmensen plaatsen snel en vakkundig jouw duo plissé(s)

Contact

Naast duo plissés verkopen wij onder meer ook jaloezieën, rolgordijnen, shutters en velux. Kom gerust langs in onze showroom in Eindhoven als u alle mogelijkheden wilt bekijken. Online bestellen kan natuurlijk ook. Dat kan heel eenvoudig door middel van het aanvinken van uw keuzes. Omdat wij alleen maatwerk leveren, vragen wij altijd om een aanbetaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Contact
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?