Bestellen

Bestellen

Op raamstyling.nl plaats je heel eenvoudig in een paar stappen uw bestelling. Neem telefonisch contact op en we zullen samen deze stappen, stap voor stap doornemen. Wij raden je aan vooraf de gratis meetinstructies te downloaden zodat u zeker bent van de juiste maten. Op elke productpagina vind je de specifieke instructies.

Als je niet zeker bent van de kleur, kunt u vooraf gratis kleurstalen aanvragen.

Verwerking van uw bestelling
We zullen je per mail een offerte sturen, zodra hier akkoord op wordt gegeven, zal er een factuur worden gestuurd. Wanneer het bedrag is overgemaakt, zal de productie starten.

Raamstyling streeft ernaar om de verwachte leverdatum aan te houden. Twee dagen na het plaatsen van je bestelling controleren wij de beschikbaarheid van de door je bestelde materialen. Indien deze voorradig zijn, worden ze direct voor je gereserveerd.

Als het ons onverhoopt niet lukt om het eindproduct binnen de afgesproken tijd af te leveren, nemen wij contact met je op om in goed overleg een nieuwe bezorgdatum af te spreken.

Bestelling annuleren
De producten die u bij Raamstyling bestelt, worden speciaal voor je op maat gemaakt. Voor maatwerk geldt dat annuleren niet mogelijk is.

Bestelling inclusief montage
Wordt je raamdecoratie door het montageteam van Raamstyling gemonteerd, dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze monteurs inspecteren de producten met zorg en treffen de noodzakelijke voorbereidingen om de montage goed en snel te laten verlopen.

Bezorgen

Verzendkosten
Bezorging binnen Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden is bij een bestelling boven €250,- gratis. De verzendkosten voor de Waddeneilanden en België kunt u opvragen bij de klantenservice. Dit kan telefonisch via +31 (0)40 29 40 319 of per e-mail via info@raamstyling.nl.

Bezorgtermijn
Raamstyling B.V. streeft naar een levering binnen 3-4 weken, buiten feestdagen en weekenden. Wij leveren 100% maatwerk.

Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?