Professionals

Voor de professional

 

Ook professionals op het brede gebied van interieurprojecten vinden in Raamstyling de beste partner in raamdecoratie. Wij bieden professionele, voordelige oplossingen voor iedere situatie, zowel intern als extern. Waarbij kwaliteit, communicatie en flexibiliteit altijd van groot belang zijn. Van (binnenhuis)architect voor individuele projecten tot en met uitvoerder van grootschalige interieurprojecten. Maar ook met kleine zelfstandigen in de raamdecoratiebranche gaan wij graag partnerships aan.

Bij Raamstyling weet je zeker dat je raamdecoratieproject van begin tot eind in deskundige handen is. Ook als de klus al lang geklaard is. Voor zowel als intern als externe projecten. Als professional kun je bij ons namelijk ook terecht voor buitenzonweringoplossingen als rolluiken, screens, markiezen, uitval- en knikarmschermen.

Raamstyling biedt uitstekende service onder aantrekkelijke condities. Waarbij duidelijke, open communicatie een grote rol speelt. Bij ons kun je daarom 24/7 terecht met al je vragen. En krijg je razendsnel een antwoord waarmee je weer verder kunt. Want wij snappen dat ook jouw tijd kostbaar is.

Als zakelijke klant krijg je in veel gevallen ook aantrekkelijke kortingen op producten en diensten. Besluit je bijvoorbeeld om het inmeten zelf te doen? Dan kunnen we je al een mooie korting geven. Naast zakelijke projectprijzen hanteren we ook kortingen op klantgroepniveau. En die korting kan aardig oplopen.

Benieuwd wat Raamstyling voor jouw zakelijk project kan betekenen? Klik dan op jouw branche.

Voor de architecten

 

Raamstyling is je partner in elke nieuwe bouwuitdaging. Op basis van je bouwtekeningen maken we een snelle, accurate en voordelige prijsberekening voor de financiële bouwbegroting. We schakelen snel, kunnen montages zeer flexibel uitvoeren én we hanteren interessante aanbrengbonussen. We zijn met name gespecialiseerd in kantoren, onderwijs gebouwen, hotels en particuliere projecten.

Voor de woningcorporaties

 

Voor woningcorporaties maakt Raamstyling bij grotere projecten een prijs op maat. Met name aantrekkelijk voor grootschalige verhuurprojecten. Wij brengen de beoogde huurdersdoelgroep duidelijk in kaart. Op basis daarvan stellen we vervolgens de beste oplossingen voor en leveren we het juiste product voor de juiste prijs. Dat scheelt niet alleen een hoop tijd en geld, maar geeft ook de zekerheid dat de raamdecoratie professioneel verzorgd is.

Referenties

Inspiratie
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?