Professionals

Voor de professional

 

Ook professionals op het brede gebied van interieurprojecten vinden in Raamstyling de beste partner in raamdecoratie. Wij bieden professionele, voordelige oplossingen voor iedere situatie, zowel intern als extern. Waarbij kwaliteit, communicatie en flexibiliteit altijd van groot belang zijn. Van (binnenhuis)architect voor individuele projecten tot en met uitvoerder van grootschalige interieurprojecten. Maar ook met kleine zelfstandigen in de raamdecoratiebranche gaan wij graag partnerships aan.

Bij Raamstyling weet je zeker dat je raamdecoratieproject van begin tot eind in deskundige handen is. Ook als de klus al lang geklaard is. Voor zowel als intern als externe projecten. Als professional kun je bij ons namelijk ook terecht voor buitenzonweringoplossingen als rolluiken, screens, markiezen, uitval- en knikarmschermen.

Raamstyling biedt uitstekende service onder aantrekkelijke condities. Waarbij duidelijke, open communicatie een grote rol speelt. Bij ons kun je daarom 24/7 terecht met al je vragen. En krijg je razendsnel een antwoord waarmee je weer verder kunt. Want wij snappen dat ook jouw tijd kostbaar is.

Als zakelijke klant krijg je in veel gevallen ook aantrekkelijke kortingen op producten en diensten. Besluit je bijvoorbeeld om het inmeten zelf te doen? Dan kunnen we je al een mooie korting geven. Naast zakelijke projectprijzen hanteren we ook kortingen op klantgroepniveau. En die korting kan aardig oplopen.

Benieuwd wat Raamstyling voor jouw zakelijk project kan betekenen? Klik dan op jouw branche.

Voor de monteurs, aannemers en meer

 

Voor specialisten in raamdecoratie, buitenzonwering en bouwgerelateerde segmenten is Raamstyling de perfecte partner. Een betrouwbare partner met een uitgebreid assortiment aan betaalbare producten. Zodat jij jouw klant op elke vraag een passend, smaakvol antwoord kunt geven, ook buiten je directe expertisegebied. Afhankelijk van je afnamegrootte bieden we aantrekkelijke bulkkortingen voor een optimaal rendement. Ook hanteren we extra korting wanneer je zelf inmeet en monteert. Raamstyling biedt snel een offerte aan en levert het even snel.

Voor de interieurarchitecten

 

Raamstyling maakt het werk van interieurarchitecten een stuk makkelijker. Want wij nemen je gewoon het hele zonweringproces, van inmeten tot het uitvoeren van montages, uit handen. We schakelen altijd vlug en denken in alles flexibel met je mee.

We brengen snel een offerte uit, met voldoende ruimte voor een mooie marge. Onze expertise vind je ook terug in onze extra dienstverlening voor professionele partners. Denk bijvoorbeeld aan Nederlands en Engelstalige inmeet- en montagehandleidingen en technische informatie voor alle producten. Of aan de leerzame trainingen over productkennis en verkooptechnieken die we aanbieden in onze showroom.

Referenties

Inspiratie
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?